Dit intelligente valg med personlig support

Hvis du har udfordringer eller problemer med dine produkter, kan du finde support på den specifikke produktside eller i vores FAQ. Hvis du ikke kan løse dit problem med de angivne oplysninger, kan du kontakte os via formularen nedenfor. Når vi har modtaget dit spørgsmål, svarer vi dig hurtigst muligt.

Søg efter modelnummer eller produktnavn

Camlink fra Nedis

Camlink er et brand med tilbehør til digital billedbehandling, fotografering og videooptagelse og tilbyder foto- og videoudstyr samt tilbehør til hobbyfotografen, den semi-professionelle og den professionelle fotograf. Produkternes kvalitet og design er en understregning af vores store passion for video og fotografi, der er kernen i vores viden og ekspertise. Vores omfattende Camlink-sortiment består af alt tænkeligt, der kan gøre en billedoplevelse komplet og tilfredsstillende. Vi tilbyder trebenede stativer, studieudstyr, objektivfiltre, spottingscopes, batterier, opladere, filtre, remme, tasker, udstyr til fotografering med smartphone, belysningsprodukter og meget mere til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.