Dit intelligente valg med personlig support

Har du brug for hjælp til dit produkt? Vi kan hjælpe dig hurtigere, hvis du har varenummeret.

Du kan finde artikelnummeret (eksempel: WIFICDP10GY):

• I nederste venstre hjørne af produktets emballage
  • På selve produktets etiket
  • I instruktionshæftet

Indtast artikelnummeret eller navnet på dit produkt for hurtigt at finde hjælp:

Camlink fra Nedis

Camlink er et brand med tilbehør til digital billedbehandling, fotografering og videooptagelse og tilbyder foto- og videoudstyr samt tilbehør til hobbyfotografen, den semi-professionelle og den professionelle fotograf. Produkternes kvalitet og design er en understregning af vores store passion for video og fotografi, der er kernen i vores viden og ekspertise. Vores omfattende Camlink-sortiment består af alt tænkeligt, der kan gøre en billedoplevelse komplet og tilfredsstillende. Vi tilbyder trebenede stativer, studieudstyr, objektivfiltre, spottingscopes, batterier, opladere, filtre, remme, tasker, udstyr til fotografering med smartphone, belysningsprodukter og meget mere til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.